Heb je net een kantoor, maar wil je niet te veel geld uitgeven voor de inrichting? Dat kan ik me voorstellen. Lees hier hoe je je kantoor zo voordelig mogelijk inricht.  

 Verschillende soorten bureaus  

Het is natuurlijk belangrijk een goed bureau te hebben, aangezien je daar de hele dag moet kunnen werken. Alleen welke neem je dan, want er zijn zoveel en ze kunnen erg verschillen in prijs.  

Dit zijn de soorten bureaus die je kunt krijgen.  

  • Elektrische verstelbare bureaus. 
  • Hoekbureaus. 
  • Zit Sta bureaus (je kan overigens ook gaan voor een sta zit bureau tweedehands) 
  • Ergonomische bureaus. 
  • Luxe bureaus. 
  • Duo werkplekken. 
  • Flexwerkplekken. 
  • Slingerbureaus. 

Het is dus een beetje waar je voorkeur ligt. Bekijk vooral hoe groot die moet zijn. Als je bijvoorbeeld alleen bent is een hele grote niet van toepassing. Kijk of je graag zit of staat achter een bureau, zodat je het daarom kan aanpassen. Een goed bureau is dus erg belangrijk, maar hoeft niet duur te zijn. Ga eens naar een hergebruik of kijk eens op marktplaats. Als je een beetje weet wat je wil, kun je daar gericht naar zoeken.  

Comfort op de werkvloer  

Stoelen zijn natuurlijk erg belangrijk op een kantoor. Als je van 9 tot 5 uur moet werken is het ook belangrijk dat je goed zit. Ik kan me voorstellen dat je geen fortuin wil uitgeven aan een goede stoel, maar dat hoeft ook helemaal niet! Kijk bijvoorbeeld eens Gebruikte kantoormeubelen. Het is misschien niet het eerste zijn waar je aan denk, maar als je net een kantoor hebt is het natuurlijk erg fijn om in de kosten te besparen. Tweedehands kantoormeubelen kunnen nog in erg goede staat zijn en het zou dan zonde zijn om hier een fortuin aan uit te geven.  

Begin klein en word steeds groter  

Als je net een kantoor hebt, is het natuurlijk ineens een grote uitgave. Daarom is het ook niet nodig om direct groot uit te pakken. Je hoeft dus niet 10 bureaus te hebben, maar begin gewoon klein. Je komt vanzelf op een punt dat je kan/wil uitbreiden. Dus hou het gewoon lekker knus en kleed het gezellig aan. De rest komt vanzelf.