Hallo allemaal! Vandaag wil ik jullie vertellen over een geweldige ervaring die ik onlangs heb gehad: een bedrijfsuitje met Floating Amsterdam! Floating Amsterdam is een unieke manier om de prachtige grachten van Amsterdam te ontdekken, terwijl je geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner aan boord van een luxe sloep. Ik kan je verzekeren dat het een onvergetelijke dag was voor mij en mijn collega’s!

We begonnen onze tocht bij de steiger van Floating Amsterdam, vlakbij het Centraal Station. Daar werden we hartelijk ontvangen door de vriendelijke schipper en de gastvrije hostess, die ons meteen een drankje aanboden. De sloep was ruim en comfortabel, met zachte kussens en dekens, en een grote tafel in het midden. We hadden geluk met het weer, want het was een zonnige dag en we konden genieten van het uitzicht op de historische panden, bruggen en boten langs de grachten.

De schipper vertelde ons allerlei leuke weetjes en anekdotes over de stad, terwijl hij ons vakkundig door het water manoeuvreerde. We voelden ons echt verwend door de service en de sfeer aan boord. Het hoogtepunt van de tocht was natuurlijk het eten. We hadden gekozen voor een lunch arrangement, dat bestond uit verschillende soorten broodjes, salades, quiches en fruit. Alles was heerlijk en vers, en er was genoeg voor iedereen. We konden ook onbeperkt drinken bestellen, van frisdrank tot wijn en bier.

We hebben ruim twee uur gevaren over de grachten, en we hebben ons geen moment verveeld. Het was een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, te ontspannen en te genieten van de stad. Ik kan Floating Amsterdam van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een origineel en gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam. Het is echt een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Bedankt voor het lezen van mijn blog, en hopelijk tot snel!